lauantai 11. maaliskuuta 2017

Punaportilla työskentelyn itsearviointi

Asiakaspalvelutilanteeseen valmistautuminen 

Antaisin itselleni H2, koska tulin melkein joka aamu ajoissa, silitetyt työvaatteet- ja kengät päällä. Hiukset olivat kiinni.

Asiakkaiden vastaanottaminen ja asiakaspalvelijana toimiminen
Annan itselleni H2, koska toimin mielestäni hyvin, tervehdin asiakkaita ja toimimalla annettujen ohjeiden mukaisesti. Työtehtävinä oli tarjoilua ja kassalla toimimista kuin myöskin kahvilassa työskentelyä.

Asiakaspalvelutilanteen päättäminen
Annan itselleni H2, koska yritin olla asiakkaille mahdollisimman kohtelias ja yritin aina hymyillä.

Tietotekniikan käyttö
Annan itselleni H2, koska käytin kassaa ihan hyvin, enkä tehnyt virheitä (ainakaan tietääkseni paljoa).

Matkailupalvelujeninformaatio- ja muun materiaalin käyttö
Annan itselleni T1, koska puhuin vain Suomea, sillä muita kieliä ei tarvinnut (ellei sitä lasketa että puhuttiin englantia unkarilais tarjoilian kassa nimeä en muista.

Työturvallisuus
Annan itselleni H2, koska huolehdin omasta, sekä muiden työturvallisuudesta. Olisin kuitenkin voinut olla tarkkaavaisempi.

Hygieniasäädösten noudattaminen
Annan itselleni K3, koska huolehdin pöytien ja työtasojen puhtaudesta, käytin puhtaita liinoja sekä kahvilassa käytin pihtejä tai hanskoja kun laitoimme pullia ja muita leivoksia pussiin.

Oppiminen ja ongelmanratkaisu
Annan itselleni K3, koska autoin asiakkaita parhaani mukaan, jos joku tarvitsi tietää vaikka ruuan sisällöstä kerroin siitä ja kerran yksi vanhempi mies tarvitsi lusikkaa haarukan siasta vein hänelle sellaisen.

Vuorovaikutus ja yhteistyö
Annan itselleni H2, sillä yritin olla mahdollisimman ystävällinen ja auttaa asiakasta parhaani mukaan ja muistaa hymyillä.

Terveys, turvallisuus ja toimintakyky
Annan itselleni H2, koska huolehdin turvallisuudesta sekä tein muutaman kerran lämpötilamittauksia.

Ammattietiikka
Annan itselleni K3, koska noudatin hyviä käytöstapoja, olin asiallinen ja toimin annettujen ohjeiden mukaisesti tarjoiolun aikana kuin myöskin tarjoilun ulkopuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti