sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Perehtyminen työssäoppispaikkaan


- Omistaja: Tanja ja Teemu Kukko
- Toimiala: Kahvila-ravintola
- Perustamis vuosi: 2000
-Liikeidea: Ihmiset saavat nauttia kahvilassa niin herkuista kuin hyvästä ruuasta helposti nopeasti.
-Työkokemus/koulutus: Työntekijöillä tulisi olla asiakaspalvelija taitoja, hygienia passi pitäisi löytyä.
- Toiminnan laatu on hyvää ja omistaja käy aina välillä paikalla.
- Henkilökunnalle tiedotetaan asioista hyvin Whatsupp:illa ja sählöpöstilla .
- Uusille työntekijöille opetetaan pikkuhiljaa kassan käyttöä ja ruokien tekoa.
- Työhyvinvoinnista hoidetaan mielestäni hyvin virkistys päivillä ja muilla.
- Yrityksen yleiskuva on hyvä ja siisti asiakkaille ollaan aina ystävällisiä ja koitetaan palvella parhaimman mukaan.

1 kommentti:

  1. Hei Nina, kirjoitat yllä, että henkilökunnalle tiedotetaan hyvin. Millaisia tiedotuskanavia on käytössä / miten tiedotetaan ja mistä asioista?

    VastaaPoista